Rianne en Ramona gaan de markt veranderen

Rianne en Ramona gaan de markt veranderen

Terwijl de bio boerenmarkt van start is gegaan, waar we uiteraard nog op terug komen. Maar eerst blikken we nog even terug op afgelopen avond. Een aantal bewoners bespraken wat nieuwe ideeen voor een volgende Utopia markt.

Cemal is benieuwd naar de kijk van Rianne op de markten van Utopia.  Maar Rianne benadrukt dat ze de markt eerst eens goed op zich in laat werken, voordat ik overhaaste conclusies ga trekken. Cemal begrijpt haar wel maar vraagt haar naar nieuwe ideeën voor de markt. Rianne zegt dat ze wil beginnen met de marktcommissie. Volgens haar werkt deze niet optimaal en zou dit kunnen worden verbeterd door maximaal drie man op de organisatie van de markt te zetten. Één iemand op de financiën, iemand op de productie en iemand voor het creatieve vlak. Cemal reageert enthousiast en oppert binnenkort een brainstorm te houden met meerdere bewoners, voor nieuwe creatieve markt ideeën. Op dat moment komt Ramona binnengelopen en mengt in het gesprek. Ze maakt duidelijk dat er slechts een aantal bewoners zijn die hard werken voor de markt.  En de rest die wil alleen maar shinen voegt ze er geïrriteerd aan toe. Rianne begrijpt de irritatie van Ramona wel en ze besluiten samen dat het tijd wordt voor verandering. Na de markt zal er een creatieve brainstorm worden gehouden om de markt meer leven in te blazen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *