Cees weet wie de dader van de stinkbommengrap is

Cees weet wie de dader van de stinkbommengrap is

We schreven al eerder over Rob. Hij is namelijk weer bezig geweest met stinkbommen. Afgelopen avond liet hij aan Do en Bas weten dat hij weet wie de dader is…

In het kantoor vond het gesprek plaats, Do is namelijk benieuwd wie er achter de stinkbommengrap zit. Weet jij eigenlijk wie de stinkbommen heeft gedaan? vraagt Do nieuwsgierig aan Cees. Cees lacht, en zegt ja met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid. Je denkt toch niet ik en Bas hè? vraagt Do door. Nee, nee. Rob zegt Cees stellig. Do Laat weten dat ze Rob ook al verdacht vond. En Cees vertelt waarom hij denkt dat Rob de dader is. Ik liep buiten naast het kakhuis en toen vond ik een doosje. Dus ik pak het doosje op en maak het open, zie ik daar twee van die stink dingen. En wie rookt daar wel eens…? Bas onderbreekt Cees en antwoordt jij. Cees schud zijn hoofd en gaat verder met zijn verhaal. Dus ik heb het doosje onder een struik verstopt en toen kwam Rob aangelopen. Toen zei ik tegen hem oh, trouwens Rob, ik heb iets van je gevonden. En wat zei hij toen? Vraagt Do nieuwsgierig. Cees legt het verder uit,  dus ik pak het doosje op en zeg waarschijnlijk ben je dit kwijt. En lacht terwijl hij Do en Bas aankijkt. Do snapt nu waarom Cees Rob verdenkt, aan blikken zie je dan wel voldoende toch? concludeert ze. Cees knikt en zegt dat Rob het doosje aan nam: Do is nu ook helemaal overtuigd, dan weet ik genoeg Cees… Zal er nog een wraak actie volgen??

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *