Vormt Victoria een stem leger tegen Do?

Vormt Victoria een stem leger tegen Do?

De stemronde komt steeds dichterbij, er word dan ook veel over gesproken. Zo ook afgelopen avond…

Bas en Do staan samen buiten bij het rokersbankje te praten, als Ruud zijn hoofd door het raam steekt. Ik denk toch dat ik ze ook ga verdelen zegt Ruud doelend op de stemmen. Ja? reageert Bas, ik weet niet of dat verstandig is voegt hij eraan toe. Volgens Ruud krijgt Rob er al genoeg. Ik doe er dus een op Rob en twee op Benjamin. Dan komt hij ook op de bank. Dat doen Jessie en Cemal ook vervolgd Ruud.  Want volgens mij kom jij ook op de bank. Do is het ermee eens en zegt ja ik kom ook op de bank. Ruud laat vervolgens zijn frustraties lopen over de mensen op de vide. Hij heeft het helemaal gehad met heb. Die klote vide zit te kutten. Dat slaat helemaal nergens op. Do zegt dat ze het maar laat gebeuren en zich er niet druk over maakt. Volgens haar gaan zij vol op haar. En dan gaan wij vol op Rob voegt ze eraan toe.  Dat doen ze zodat Rob en ik samen op de bank zitten met heel veel stemmen. Ruud zegt dat Do zich geen zorgen hoeft te maken volgens hem gaat Robbnaar huis. Do reageert dat dat makkelijk praten is. En is dan ook benieuwd hoe hij dit precies weet. Denk je dat of heb je het gehoord? Ja, ik heb het gehoord  Ruud dan stellig.

Jessie komt op dat moment aangelopen, met zijn versgemaakte smoothie. En laat de twee weten dat Victoria op de vide een reading aan het geven is. Ik heb begrepen dat Victoria een leger aan het oprichten is tegen mij daarboven reageert Do. Ja, laat ze maar komen vult Ruud haar aan. Jessie is het eens met Ruud, hij vindt dat Do voorlopig nog gewoon in Utopia hoort. Als er een nieuwe binnenkomt, en wij laten aan die persoon weten, dat wij achter Do staan. Wij laten gewoon weten dat jij hier nog niet klaar bent benadrukt hij. Ik snap gewoon niet waarom ze mij gekozen hebben zegt Do dan. Je bent gewoon een makkelijk slachtoffer aldus Bas. Je bent lief en wordt nooit boos. Ja zucht Do, maar dan leef je onder het motto van alleen maar liefde. Ruud en Jessie beloven samen de vide aan te pakken tijdens de nominaties. Ruud zegt ze te pakken op het alcoholgebruik, terwijl Jessie belooft ze aan te pakken op het feit dat ze bijna elke dag, de hele dag op bed liggen. Welke groep steun jij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Joost at 11:41

  Do heeft niemand last van, haar zekerheid is Bad en ze wordt volwassen in Utopia. Jaloezie speelt een belangrijke rol en voor Do heeft Bas ook op bank gezeten. Dus dat ze bas naar beneden haalt onzin.

 2. anneke at 10:42

  Do doet nog wat , ze schilderd van alles.
  En Victoria wat doet die de hele dag ,een beetje met mensen praten, en met Rob zeuren over de mensen dat ze niks doen.
  Van mij mogen op de bank RUUD. VICTORIA EN ROB

 3. Rina at 10:21

  Van mij mag Do eruit zeggen dat je onzeker bent terwijl je jezelf gedraagt als Kim Holland,
  Heel de dag met d’r haar bezig en lipjes getuit en maar in de camera kijken.

  • Hyl at 12:04

   Helemaal mee eens rina, ze doet zo overdreven in allesx, en idd die camaras maar zoeken want ze zal en moet gezien worden
   Hoop dat ze er uit gaat

 4. dogfan at 09:33

  heel fijn dat ze de vide doorhebben dat vic een hetze tegen Do aan het opzetten is ,zo gemeen ,de duivel van de Liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *