Oud bewoners Ivan en Nicole stonden bij het hek

Oud bewoners Ivan en Nicole stonden bij het hek

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Ineens waren oud bewoner Ivan en Nicole aan het hek!

Hey, doe is een shirt aan! klinkt het uit het niets. Bas kijkt op en ziet twee bekende gezichten boven het hek uitsteken. Het zijn oud bewoners Ivan en Nicole. Nicole is erg benieuwd is hoe het met Gina gaat. Ook leuk om jou weer te zien reageert Bas lachend. Daarna schreeuwt hij heel het terrein bij mekaar Ivan is er! Terwijl hij wegrent om een krukje te pakken, roept Nicole hem hard lachend na. Hey Baas, ik ben er ook nog hè, eikel! Bas lacht en voegt eraan toe, oh ja  jongens! Nicole is er ook! Alle bewoners springen  na dit nieuws op en komen massaal naar het hek toe gerend. Met de ene glimlach nog groter dan de andere, kijken ze naar Ivan en Nicole. Ivan steekt ze allemaal een hart onder de riem en verzekerd ze, dat ze het allermooiste er van moeten maken. Benieuwd wat er nog meer gebeurde? Check het in onderstaande video!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.