Een rustige zomerse Utopia dag

Het is erg rustig in Utopia. De bewoners genieten van het mooie weer  maar wat er zoal gebeurd is vandaag lees je hier terug.

Romy springt in het zwembad en geniet volop van het weer en besluit een bommetje te maken in het zwembad bij Baas Beach. Ondertussen bespreken Ruud en Bas hun plannen over de vijver  wanneer Face in de teen van Bas bijt. De twee moeten er wel om lachen en Bas geeft aan dat de eend graag aandacht wil. Ruud loopt wat later met de kippen onder zijn armen over het terrein. Terwijl hij met de kippen onder zijn armen rondloopt lijkt hij volop te genieten van het weer.

Ook was we een kinderfeestje in Utopia. We zagen een aantal kinderen het terrein op komen voor een feestje. Gina en Romy ontfermen zich over de groep en gaan eerst even gezellig aan de buitentafel zitten. Verder is het vrij rustig en komen later terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *