Rob gooit wederom met stinkbommen

Rob gooit wederom met stinkbommen

Een aantal dagen geleden kwam er een man op bezoek voor een massage van Rob. Deze man was echter geen gewone klant, maar een acteur die werd ingehuurd door Cemal en Bas. Eerder probeerde Rob al wraak te nemen maar gooide een stinkbom bij de verkeerde bewoner. Afgelopen avond deed hij wederom een poging. Kan hij deze keer wel wraak nemen?

Na een lange dag werken bij de opening van Baas Beach liggen Cemal en Romy in het cordwood. Terwijl zij lagen te slapen besloot Rob uit bed te gaan om hen eens goed te grazen te nemen. Hij loopt naar het cordwood en gooit een stinkbom naar binnen. Nadat de bom is ontploft rent hij snel terug naar de loods en ondertussen is Romy uit bed gestapt om te kijken wat er is gebeurd. Ze ziet niets, maar ruikt wel een vreemde geur. Ze spuit parfum in de rondte en stapt weer terug in bed.  Een halfuur later is Rob nog wederom uit en wraak en dit keer is de caravan van Bas zijn doelwit. Bewapend met nog een stinkbom loopt Rob richting de caravan, maar op dat moment komt Romy uit het cordwood gelopen. Rob probeert zich nog te verstoppen, maar helaas ze heeft hem al gezien. Romy kan er gelukkig wel om lachen en belooft Rob dat zij niets tegen de anderen zal zeggen. Vervolgens sluipt Rob verder en probeert hij om een stinkbom in de caravan te gooien. Helaas lukt het hem niet omdat alle ramen en deuren op slot zitten. Rob besluit om de overgebleven stinkbom die dus eingelijk voor Bas was bedoeld in de suite te gooien. Jessie schrikt wakker van het geluid en Rob rent snel weg. De leider van Utopia weet gelijk dat er iets niet goed is, stapt uit bed loopt vervolgens richting de loods voor nader onderzoek. Jessie gaat achter de computer zitten en Cees die bezig is met zijn nachtelijke ronde komt bij hem staan. Jessie legt het verhaal uit en vertelt dat hij morgen een vingerafdruktest wil afnemen bij de bewoners. Denk je dat het Jessie gaat lukken om de grappenmaker te achterhalen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. laatste grap at 13:39

    Waarschijnlijk zijn laatste grap. Want hij wordt genomineerd. Billy kan wel eens de nieuwe bewoner worden, want niet ineens is er zomaar een brief van Billy binnengekomen. Daar moet wel wat achter zitten dan alleen deze inhoud. Nou verder, Ruud mag die Rob dus niet. En zij stemt daardoor Rob eruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *