Cees en Karin komen achter de liefdesbrieven grap

Cees en Karin komen achter de liefdesbrieven grap

We schreven eerder al over Ruud, hij heeft gisteren stiekem liefdesbrieven geschreven. Vanuit Cees naam naar Karin en andersom. Deze heeft hij vervolgens op hun bedden gelegd als grap natuurlijk. Maar hoe is dit afgelopen? Dat lees je hier!

Gisterenavond na het feest van Baas Beach ploft Karin op bed. Het duurt even voordat ze de liefdesbrief vind. Die vind ze namelijk pas nadat ze zich heeft omgekleed. Terwijl ze de brief leest, schudt ze haar hoofd. Vervolgens pakt ze brief op en vraagt ze aan Ramona wat dit is. Ramona weet er helemaal niets van en leest deze ook door. Daarna schieten de dames in de lach. Dit is een grapje concludeert Karin. Wie heeft dit gedaan? Deze is van Cees roept hem even grapt Ramona. Nee antwoordt Karin dit is van iemand die een geintje uit wil halen. Flikker op! Volgens Ramona is het wel Cees zijn schrijfstijl. Dan komt Jessie erbij en vraagt waar het gesprek over gaat. Karin legt het uit en vertelt over de brief en dat ze vrijwel zeker weet dat het een geintje is. Jessie vraagt aan haar hoe ze dat zeker weet. Ik wil de brief niet lezen voordat je het aan Cees hebt gevraagd gaat Jessie verder en wil weer weg gaan. Ramona en Karin verdenken Jessie als de dader, maar hij geeft aan dat dit niet zijn soort geintjes zijn. Karin, ik zweer het op alles. Ik heb hier niks mee te maken benadrukt hij. Ramona oppert nogmaals Cees erbij te roepen. En Karin antwoordt dat zij dat maar moet oen. Ramona loopt naar de oudste bewoner van Utopia en zegt Cees we willen uitleg over je liefdesverklaring. Cees kijkt verbaasd en snapt niet waar ze het over hebben. Wil je hem lezen vraagt Karin met een lach. Cees leest de brief en reageert, wat is dit voor gein? Ondertussen krijgen Karin en Ramona de slappe lach. Iedereen is het er vrij snel over eens dat Ruud de dader moet zijn, aangezien hij een van de weinige bewoners is die tijd over had om dit geintje uit te halen. Daarnaast viel het Karin en Cees ook op dat hij tijdens de opening van Baas Beach veel binnen heeft gezeten. Cees gaat op zoek naar Ruud met de brief in zijn hand. Wie schrijft dit soort ongein uit mijn naam? zegt hij terwijl door de loods loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:40

    Ruud moet op houden met die rare geintjes , je kan er ook iemand verdriet mee doen.
    Op houden en ga eens geld verdienen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *