Bekijk de opening van Baas Beach

Bekijk de opening van Baas Beach

Baas Beach is gisteren officieel geopend, en het was een geslaagd feestje te noemen. Ook het weer werkte meer dan goed mee en maakte het strandfeest helemaal compleet. Bas draaide een plaatje, er waren verschillende artiesten, de merchandise kraam was ook van de partij en er was een brassband! Cees zagen we ook nog wat rondleidingen geven en al met al werd het feest aardig bezocht. Gisteren konden we er niet veel over schrijven door persoonlijke omstandigheden maar gelukkig zijn er verschillende Utopia fans die filmpjes opnemen. We hebben een collectie voor je bij elkaar gezocht zodat je het grootste deel nog eens terug kunt kijken! En uiteraard komen we zo met nog meer Utopia nieuws. Zien we je dan weer terug? Wil je niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *