Utopia kijkcijfers van week 75

Utopia kijkcijfers van week 75

We sluiten deze week een keer af met de Utopia kijkcijfers van week 75. Hoe goed scoorde het programma afgelopen week? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet. Zijn de kijkcijfers toegenomen?

Utopia kijkcijfers week 75 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 23 mei: 613.000 kijkers
  • Dinsdag 24 mei: 560.000 kijkers
  • Woensdag 25 mei: 576.000 kijkers
  • Donderdag 26 mei: 446.000 kijkers
  • Vrijdag 27 mei: 422.000 kijkers

De Utopia kijkcijfers begonnen goed zoals we dat wel meer zien. Het einde van de week scoort altijd wat slechter, maar vergeleken week 73 zijn de donderdag en vrijdag toch beter te noemen. Al met al lijkt het programma nog redelijk goed te scoren. Uiteraard wel minder dan toen Utopia net begon. Wellicht is het tijd dat alles eens drastisch wordt omgegooid? Tijd voor verandering? Of nemen de kijkcijfers deze week weer toe?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *