Cemal gaat nog één keer strippen

Cemal gaat nog één keer strippen

Nog meer nieuws van afgelopen avond. Zo hadden Cemal en Ramona een gesprek over de opening van Baas Beach die aanstaande zaterdag plaats zal vinden.

Maar al snel gaat het over de stripacts van Cemal. Ramona zit bij Cemal op bed en vraagt of zaterdag de laatste lapdance is. Cemal knikt bevestigend. Maar ik hou mijn broek wel aan benadrukt hij. Ik doe mijn overall aan, petje op. Ik wil alleen niet dat Romy daar bij is. Ik wil niet dat ze dat ziet voegt hij eraan toe. Ramona is nu wel benieuwd waar hij het dan wil doen. Volgens Cemal kan dat gewoon buiten, het wordt mooi weer. Ik snap wel dat mensen een lapdance van jou willen geeft Ramona toe.Het is echt mijn laatste keer benadrukt Cemal. Je hebt ook veel meer in je mars aldus Ramona. Weet jij al wat jouw doelen zijn voor aankomende maanden? vraagt ze verder. Bezig zijn met modellenwerk en terreinverhuur antwoordt Cemal. Dus het terrein verkopen aan fotografen. Is dat echt een droom van je vraagt Ramona door. Als ik fotografen hier krijg die hier willen shooten legt Cemal uit. Dan kan ik meekijken, leren en misschien kan ik ooit eens mee shooten. Dus dat is voor mij een win-winsituatie. Wat vindt jij van Cemal zijn nieuwe doelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *