Er komen heel veel gasten tijdens de opening van Baas Beach

Er komen heel veel gasten tijdens de opening van Baas Beach

In de groene kamer werd afgelopen avond nog gesproken over de opening van Baas Beach. Morgen zal deze namelijk geopend worden. En dat wordt uiteraard groots gevierd! Romy had wat last van heimwee en Bas probeerde haar wat op te vrolijken. Morgen hebben we een leuk feest benadrukt hij. Er komen in ieder geval genoeg mensen vult Ramona hem aan. Bas zegt dat er bijna 400 man komt. Maar er zijn volgens Bas teveel mensen op de artiesten en gastenlijst gezet. Dit zijn er zeker 100, waardoor er bijna geen mensen meer kaartjes kunnen kopen vervolgd hij lachend. Zitten er ook een paar lekkere papi’s bij? vraagt Ramona dan nieuwsgierig. En voor mij ook? grapt Karin. Bas zegt dat Baas Beach er helemaal klaar voor is. En misschien maken we niet heel veel winst, maar Baas Beach ziet er wel leuk uit! Het feest zal morgen om 14:00 uur beginnen en zal tot 22 uur duren. Het volgende kun je een beetje van het feest verwachten:

– 1e Live set van DJ Bas: Baas Beach Beats (funky tech house)
– Preview van de solo Ramona: Ramona op zoek naar de liefde
– Preview van de solo van Cees: Ik ben onschuldig
– Clip release van Gebed zonder end van ROWROW
– Optreden van onze ROWROW en Ramona
– Beach Lightning van Gert-Jan en Cemal
– Komische voordracht van Benjamin
– Kaapverdiaanse danseressen en Brassband met Braziliaanse invloeden
– Rockband NITROX
– Blues en Soul zanger Etto Sedney
– Percussionist Ruben vanRhine
– Saxofoniste Brenda
– Singer songwriter Gert van Haar van het nummer Balans
– Special guest

Zal het een leuke openingsfeest worden? Mocht je nog interesse hebben kun je hier nog kaartjes kopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *