Romy in tranen door heimwee

Romy in tranen door heimwee

Gisteren kreeg Romy familiebezoek. En nu haar familie weer weg is heeft ze het zwaar. Dit was afgelopen avond al maar vandaag is dat ook het geval…

Met een bedroeft gezicht loopt Romy door de loods. In de keuken aangekomen zegt ze tegen Rowena dat ze niet gaat douchen. Ik moest net alweer huilen. Ik heb echt heel erg last van heimwee. Ik kom er zo aan schatje antwoordt Rowena. Romy besluit in de bank neer te ploffen naast Victoria. Gaat het poepie vraagt Victoria met enige bezorgdheid. Jawel antwoordt Romy, een beetje verdrietig. Terwijl Romy met haar ogen dicht op de bank ligt en Victoria haar kusjes op haar voorhoofd geeft komt ook Rowena erbij zitten. Romy kan haar tranen moeilijk binnenhouden. Heb je heimwee? vraagt Victoria dan. Romy knikt alleen maar. Ik mis mama gewoon snikt ze. Maar ik ga me lekker niet omkleden vandaag, ik blijf in deze outfit gaat Romy verder terwijl ze haar tranen weg veegt. Gelukkig heeft ze voldoende steun van haar mede bewoners. Hopelijk komt ze er snel overheen! Benieuwd hoe gezellig het familiebezoek was? We hebben een leuk filmpje gevonden die je terug kunt kijken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Misslove at 14:48

    Zo, ze krijgt wel een dik gezicht die Romy.
    Ik vind het best een leuke meid maar wel een beetje uhhh…. vreemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *