Rob verwacht stemmen

Rob verwacht stemmen

Rob besluit het gesprek met Victoria aan te gaan. Vanuit de keuken vraagt hij aan haar of ze even de tijd heeft. Buiten gaat het gesprek verder. Over de vriendschapsband tussen de twee maar ook over de stemronde…

Ik lag gisteren te malen in bed zegt Rob tegen zijn mede bewoner. Het avontuur kan eerder afgelopen zijn dan dat ik had verwacht vervolgd hij. Ik vind het lastig, de laatste tijd ben ik zo met mezelf bezig. Maar ik weet dat ik onze vriendschap heel hoog heb zitten. Ik had gisteren even zo’n besef momentje. Je bent mijn zielenmaatje benadrukt hij. Ook geeft Rob aan dat hij haar in zijn leven wil hebben in de buitenwereld.We zijn een ijzersterk team samen. Dat moest ik even kwijt. Victoria geeft Rob vervolgens een knuffel en daarna geeft Rob toe bang te zijn voor de stemronde. Ik vrees dat ik eruit gestemd zal worden. Victoria is het daarmee eens, volgens haar maakt hij wel een grote kans.  Ik zie wel wat er gaat gebeuren antwoordt Rob. Ik ga me niet meer aanpassen. Ik kan het niet meer. Zal Rob in de gevarenzone komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. tintje at 06:30

  Denk ook dat hij eruit gestemd gaat worden, ik heb hem niet hoog staan, al vanwege dat hij moppert dat er gewerkt moet worden maar zelf vaak ligt te slapen of aan het roken is.
  Maar dan valt weer iemand weg die tegengas kan geven aan de rest, want zoals het nu gaat is het niet goed, ruud die de dieren los laat lopen, terwijl deze op de wei horen, al vaak ruzie is o het geringste enz.
  Ik blijf erbij, toen ivan weg ging, viel alles als een kaartenhuis in elkaar en dit zal niet goed komen denk ik

 2. Martje at 17:31

  Het is tijd voor Rob om naar huis te gaan. Hij wil niks, denkt alles beter te weten en weigert zich aan te passen aan de groep. Daarbij drinkt hij buitensporig veel.

 3. ah at 16:35

  Ja. ik vind het niet erg als hij er uit vliegt. Heel WerkendNederland schaamt zich voor zo iemand. Welke werkgever wil hem hebben als hij Utopia uit gaat??????

  • tintje at 06:32

   je hebt gelijk dat men zich kan schamen, maar iemand in utopia kan buiten utopia net zo goed andersom zijn en hard werken.

 4. Hyl at 15:15

  Idd rob, ga naar huis en neem ruud ee ajb
  Wat een rare vieze etende jongen is dat
  Hij behandelt en praat tegen de beesten alsof het mensen zijn, diekoeien lopen daar alles stuk, maar daar heeft ruud scheit aan, dus ga heeeeeel snel die poort uit

 5. RUUD at 14:15

  Rob wees lekker wijs ga zelf der uit, want je krijgt de meeste stemmen en dat heb je zelf verdiend.
  Je doet niks daar in Utopia , je ziet je alleen maar zuipen/drinken , en volgens mijn heb je last van alcoholisme, ga a.u.b. als je buiten Utopia bent naar de AA want dan kan je misschien nog verder komen in je leven.

 6. Ron de Weijze at 13:32

  Ja, heel wonderlijk dat juist Victoria hier voor gezorgd heeft, door Jessie aan de fel begeerde macht te helpen. Jessie organiseert die macht nu zo, dat de lastpost voor hem (Rob) eruit gaat.

  PS “vervolgT” want tegenwoordige tijd en geen voltooide tijd.

 7. martin Letwory at 13:12

  ja helaas het tijd perk voor rob is voor nij maar ik den voor vele bewoners je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *