Cemal is positief over zijn schoonouders

Cemal is positief over zijn schoonouders

Gisteren hielpen Ramona en Rowena Cemal nog een handje. Dit omdat Romy bezoek kreeg en het dus ook gelijk de eerste keer zou zijn dat Cemal zijn schoonouders zou ontmoeten. Hij moest er tip top uitzien. Een dag later bespreken de twee nog eens het bezoek. Wat is de indruk van Cemal?

Ik mis je zegt Rowena aan het begin tegen Cemal. Waar vraagt Cemal wat verbaasd. Ja wat denk je reageert Rowena, bij de koetjes. De twee geven een knuffel en geeft aan dat ze begrijpt dat Cemal even zijn rust wil pakken. Voel je je goed? vraagt ze dan. Ik voel me stukke beter antwoordt Cemal. Ik voel me perfect. Gister natuurlijk weer een boost gekregen voegt hij eraan toe. Doelend op het familiebezoek van Romy. Daarna vertelt Cemal dat hij er ook van genoten heeft. Geweldige schoonouders voegt hij eraan toe. Ja antwoordt Rowena, die vader was ook echt super positief. Leuke mensen. Maar ik begrijp wel dat Romy het nu zwaar heeft en ik probeer er ook voor haar te zijn voegt ze eraan toe. Maar ik zit zelf ook niet zo heel goed in m’n vel geeft ze vervolgens toe. Het komt niet door de stemming maar ik krijg geen prikkies he. Doelend op intiem zijn met iemand. Jij bent er vanaf toch vraagt ze nieuwsgierig.  Ja zegt Cemal en Rowena vraagt of het weer gewoon aan is. Ja voor mij wel gaat Cemal verder. Maar dat was het al voor mij. Maar ik bedoel gewoon uh… begint Rowena. Cemal onderbreekt haar en vult haar aan, dat we weer bezig zijn. Je krijgt weer he concludeert Rowena maar daar geeft Cemal geen antwoord op…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *