Rowena en Cees hebben weer ruzie

Rowena en Cees hebben weer ruzie

Cees en Rowena hebben hun ruzie van deze week uitgepraat. Hier schreven we gisteren over. Alles was weer koek en ei na het gesprek maar vandaag is daar verandering in gekomen. De twee hebben wederom ruzie. Hier lees je waar de ruzie over ging.

Een aantal inwoners zitten al bijeen voor de vergadering. Cees vraagt of er een kwartier a twintig minuten gewacht kan worden met het beginnen van de vergadering, omdat hij nog niet zo ver is. Wij zitten hier al even te wachten merkt Rowena dan op. Oh, jullie zitten al te wachten? Oke, nou begin maar antwoordt Cees terwijl hij met zijn hoofd schudt en weg wil lopen. Rowena vraagt waarom Cees nou zo doet. Dat is niet nodig voegt ze eraan toe. Cees reageert geïrriteerd. Waarom is dit de enige afspraak die per se moet en dan ook exact om 10 uur. Terwijl de rest.. interesseert ons geen bal. Daarom stel ik gewoon voor, een kwartiertje later, en dat kan dan niet voegt hij eraan toe. Cees ratelt maar door en Rowena wil uitleg geven. Mag ik nu wat zeggen? Wil je luisteren? Dan hoefi k mijn stem niet te verheffen. Cees praat gewoon door, ik sta net weer op na een fantastische nacht, wordt wakker en… Rowena onderbreekt hem Mag ik wat zeggen, dan kun je luisteren. Cees knikt en Rowena zegt dat de reden waarom ik zeg dat we zitten te wachten… Wederom wordt ze onderbroken door Cees.  Je zou luisteren! roept Rowena. Ja maar wachten kan niet, want het is net tien uur reageert Cees op sarcastische toon. Nou ga je gang voegt hij eraan toe. Maar Rowena heeft er al geen zin meer in. Nee nu hoeft het niet meer gaat ze geïrriteerd verder. Want als je zo’n instelling hebt naar mij toe dan praat ik niet meer met je, want dan word ik weer opgef*ckt. Dus het is klaar. Je had net de kans, en nu is het klaar. Cees laat weten dat hij het flauw vindt. Rowena probeert nogmaals op een rustige manier uit te leggen dat ze hem net drie keer heeft gevraagd om te luisteren maar dat hij dat niet wilde. Dat wilde ik wel doen zegt Cees. Rowena geeft aan dat ze een heleboel te doen heeft en dat dat de reden is dat ze graag wil dat de vergadering begint. Het heeft niks met jou te maken gaat ze verder. Vervolgens probeert Victoria de boel te sussen door inhoudelijk met de vergadering te beginnen. De vergadering begint… zonder Cees. Even later schuift hij aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. tintje at 06:23

    Ik wordt zo moe van die man, kan echt niet snappen dat er mensen zijn, die hem o zo goed vinden. Het is niet zo dat hij geen gelijk heeft, maar op de manier hoe hij het brengt en dat hij zelf nergens kritiek kan verdragen, maakt hij voor mij alles tegen en ik zou iedere dag ruzie hebben met hem.

  2. anneke at 22:31

    Cees is niet makkelijk maar die Rowena kan er ook wat van , en het beroerde daar van is Rowena krijgt der vriendjes mee.
    En Cees heeft gelijk wat opruimen betreft , ( bijna) iedereen laat de troep leggen of staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *