De Bio boerenmarkt loopt niet vlekkeloos

De Bio boerenmarkt loopt niet vlekkeloos

De Bio boerenmarkt is al enige tijd bezig in Utopia. Ondanks het weer wat continu veranderd lijkt de aanstroom van bezoekers redelijk te zijn. Maar de markt zelf verloopt niet helemaal vlekkeloos.

Jessie zet zich flink in voor de markt, hij zit immers in de marktcommissie. Maar de rest van de bewoners zetten zich wat minder in. Iedereen is spoorloos en doet maar wat. Ik ga uit mijn plaat vanavond mompelt de president in zichzelf terwijl hij de gasten van muntjes voorziet. En gaat als het wat rustiger is even kijken hoe het bij Baas Beach gaat. Hij vraagt nieuwsgierig aan Bas hoe het gaat. Bas vertelt dat hij alles alleen doet. Op dat moment biedt Ruud aan om bij te springen en de twee lopen terug naar de ingang. Bij de entree neemt Ruud de taak van de muntjes op zich zodat Jessie zich kan focussen op andere zaken rondom de markt. Een paar minuten later komt Gert-Jan ook helpen, hij aan Jessie vraagt waar Ramona is. Jessie antwoordt dat hij geen flauw benul heeft waar zij is. Vervolgens besluit Jessie over het terrein opzoek te gaan naar Ramona.  Bij verschillende bewoners krijgt Jessie hetzelfde antwoord. Ze hebben allemaal Ramona al voor langere tijd niet meer gezien en dit wekt alleen maar meer woede en irritatie op bij Jessie. Ook draagt zij Jessie’s sigaretten bij zich, waardoor hij uiteindelijk besluit een nieuw pakje open te maken. Hij heeft het helemaal gehad met Ramona. Laten we hopen dat de markt toch nog wat opbrengt en de onderlinge communicatie bij de bezoekers niet als negatief worden ervaren. Later komen we terug met meer nieuws over de markt. Zien we je dan terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *