Bezoekers van de markt moeten allemaal de loods in

Bezoekers van de markt moeten allemaal de loods in

Tijdens de bio boerenmarkt werd Utopia getroffen door onweer. Wat betekend dat de bezoekers en bewoners voor hun eigen veiligheid de loods in moesten.

Want ondanks het feit dat niet alles vlekkeloos verloopt ging het ook nog eens onweren. Jessie vreesde er al voor en enkele minuten laten begon het te rommelen. Gert-Jan neemt de microfoon in zijn handen om iedereen naar binnen te begeleiden. Ook legt Gert-Jan aan de bezoekers uit waarom iedereen naar binnen moet. Er liggen hier heel veel kabels onder de grond. Vandaar dat we met onweer altijd naar binnen moeten. Het is voor jullie eigen veiligheid legt hij al roepend uit.  De bewoners besluiten om binnen door te gaan met de muziek en de verkoop van de merchandise. Het is propvol in de loods aangezien er zo’n 250 bezoekers zijn. Als iedereen binnen is legt Cees nogmaals via de megafoon uit wat de situatie is. Om de bezoekers toch te vermaken doen de bewoners van alles.  Zo geven Gert-Jan en Cemal een dansshow. Na deze dans neemt Ramona de microfoon over en vertelt de de bezoekers over de aankomende evenementen. Daarna gaat het entertainment weer verder. Verschillende bewoners klimmen op het podium, dat eigenlijk gewoon de tafels zijn, en voeren een dans uit. Ondertussen ging het ook nog regenen maar dat mocht de pret niet drukken. Na enige tijd wachten was alles weer veilig en mocht iedereen weer naar buiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *