Do wil muntjes voor de foto’s die ze maakt

Do wil muntjes voor de foto’s die ze maakt

De markt verloopt op de onweer en onderlinge communicatie na redelijk goed. De bewoners doen inmiddels hun taak die ze moeten doen. Zo doet Do de fotografie maar later had ze het helemaal gehad…

Do zonderde zich even af op de vide. Rowena en Victoria waren daar ook en Do vertelt haar mede bewoners waarmee ze zit. Ze zegt dat de fotografie een gekkenhuis is. Enorm veel mensen willen namelijk op de foto.Dat is op zich het probleem niet maar ze vind het niet leuk dat zij als enige de fotografie op zich moet nemen en hier niet eens muntjes voor krijgt. Ik vind het heel leuk om te doen benadrukt ze. Maar het voelt toch waardevoller als je er een muntje voor kan krijgen. Ik vind het echt heel vervelend voegt ze eraan toe. En dit komt door Ruud die weigert betaald op de foto te gaan. Maar ook omdat 80% met hem op de foto wil. En volgens Do zit er heel veel werk in het bewerken van de foto’s. Victoria luistert aandachtig en Rowena geeft ook haar mening. Ze begrijpt Do en haar lijkt het ook beter dat er voor een foto één muntje gevraagd moet worden. Ben jij het met Do eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jasper Ruiken at 00:19

    De foto die ze gemaakt heeft van Ruud en mij staat niet eens op de site. Volgens haar zou ik dus moeten betalen voor iets wat ik niet eens krijg. Dafuq?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *