Vindt boer Geert Utopia bewoonster Karin leuk?!

Vindt boer Geert Utopia bewoonster Karin leuk?!

Inmiddels is de boerenmarkt alweer afgelopen in Utopia. Boer Geert bekend van TV was ook op de markt zoals we eerder omschreven. En tijdens deze markt was Geert een beetje aan het flirten met Karin. Zou hij haar leuk vinden?

Boer Geert stond op de markt zijn aardbeien te verkopen. En op een gegeven moment ging hij richting Karin met een bakje aardbeien. Deze gaf hij vervolgens aan haar. Geert wat doe je vraagt Karin wat verbaasd. Ze moeten verkocht worden voegt ze eraan toe. Geert antwoordt dat dat wel kan bovendien gunt hij het haar. Er ontstaat een klein gesprek, zo is Geert benieuwd hoe lang Karin al in Utopia zit. Ook wil hij weten hoelang zij nog blijft. Karin legt alles uit en ook hoe het in Utopia in zijn werk gaat. Daarna gaat hij weer terug richting zijn kraam. Wat later komt Jessie bij Karin staan. Jessie die alles gezien heeft merkt op dat boer Geert aan het sjansen is. Karin lacht en de bewoners gaan weer ieder hun ding doen. Karin en boer Geert hebben de rest van de dag regelmatig oogcontact…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 23:30

  ๐Ÿ™‚ dat is humor van boer Geert ๐Ÿ™‚

  Karin proberen te verleiden met aardbeien.
  Lang geleden begon het “gedonder” (onweer en gedonder, ja dat was er heden zelfs ook op de Utopia markt, wederom een extra bewijs…), maar inderdaad, lang geleden begon het gedonder ook met FRUIT.
  Toen was het Eva die iets met een appel had richting Adam, ook een verleiding ๐Ÿ™‚

  En in de song van Utopia komt ook het woordje “PARADISE” terug.

  Humor mensen. Laat boer Geert maar schuiven met zijn doosje aardbeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *