Bekende boer Geert komt naar Utopia

Bekende boer Geert komt naar Utopia

Veelbesproken en bekende (tv) boer Geert komt naar Utopia! Benjamin zit achter de computer als hij een mailtje van deze boer ontvangt…

Terwijl Benjamin achter de computer zit neemt hij de mail door. En daar vindt hij een bijzonder mailtje. Met een lach op zijn gezicht leest hij het mailtje. Print de mail daarna uit en gaat naar Jessie. Jessie zit samen met Gert-Jan, Gina en Victoria buiten. Jessie leest de mail vervolgens hardop voor:

“Beste marktcommissie van Utopia, vanuit het mooie Westerwolde, Groningen, willen wij jullie met een bezoek vereren op de boerenmarkt op 26 juni. Het streven is om met de bus te komen en zo veel mogelijk mensen mee te nemen. Onder deze mensen zitten twee bedrijven die ook graag op de markt zouden willen staan. Kloosterboerderij Sellingen met biologische blaarkop worsten en boer Geert met zijn duurzame aardbeien.” 

Het groepje is blij dat de bekende boer langs komt, iedereen kent hem namelijk wel. Kortom het zou een goede promotie kunnen zijn voor de boerenmarkt! Jessie leest vervolgens de brief voor aan de andere bewoners die het nog niet vernomen hebben. Er klinkt een luid gejuich, de bewoners zijn blij. Goed nieuws voor de markt dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *