Bewindsvergadering over de potentiële bewoners

Bewindsvergadering over de potentiële bewoners

Er is weer een bewindsvergadering geweest in Utopia. Uiteraard onder leiding van “president” Jessie. Dit keer werden er geen zaken rondom de BV en dergelijke besproken maar de twee potentiële bewoners Robbie en Rianne.

Gert-Jan opent de korte bespreking en is benieuwd wat het gevoel van zijn mede bewoners is over Rianne en Robbie. Jessie reageert dat hij ondanks dat hij zowel Rianne als Robbie weinig heeft gesproken, een voorkeur heeft voor Rianne. Dit omdat hij denkt dat zij beter in de groep gaat liggen. Zij praat over we en hij praat over ik voegt hij eraan toe. Dan neemt Gina het woord over, ze deelt mede dat ze nog niet zo met de potentiële bewoners is bezig geweest. Dit omdat ze niet lekker in haar vel zit. Maar van wat ze gezien heeft neigt ze meer voor Rianne te gaan. Gert-Jan is enthousiast over Robbie. Ik zie dat Robbie bereid is om te helpen motiveert hij. En hij kan een mooie persoonlijke groei doormaken in Utopia. Victoria vult aan dat het twee totaal verschillende mensen zijn. Het is net alsof je een appel met een peer moet vergelijken gaat ze verder. Victoria is eigenlijk over beide positief. Wel vindt ze dat Rianne net een stuiterbal is. Dat kan soms positief zijn, maar soms ook negatief. Toch gaat haar voorkeur uit naar Rianne. Zou het al min of meer besloten zijn dat Rianne vaste bewoner wordt? Niets is nog zeker, we hebben nog tot zondag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *