Robbie en Rianne zijn de potentiële bewoners

Robbie en Rianne zijn de potentiële bewoners

En toen waren daar twee potentiële bewoners, we zien Robbie en Rianne door de poort lopen. Ze worden harteijk ontvangen bij de poort en gaan vervolgens de loods binnen. Daar is het tijd voor een voorstel ronde zodra iedereen op de banken plaats heeft genomen.

Robbie is 33 en komt uit Arnhem. Hij wil graag bezig zijn met sporten en gezondheid en heeft zijn leven omgegooid na een burnout. Ik hou van ondernemen en veel sporten. Cees is benieuwd hoe Robbie zijn geld wil verdienen. Robbie wil healtyfest organiseren. Ik kan mensen helpen met ondernemen. Evenementen organiseren. Robbie valt op vrouwen. Hij laat zijn familie, vrienden en katje achter. Robbie wil graag leren bouwen. Ik ben geen stil zitter, sta vaak vroeg op. Robbie keek wel Utopia maar de laatste dagen niet. Het presidentschap vindt hij interessant. Het is leuk om te zien hoe het ontwikkelt. Ik vind het een uitdaging om te kijken hoe het is om te kijken hoe het leven met zoveel mensen is. Eerlijkheid en oprecht zijn is belangrijk voor Robbie. Utopia is voor Robbie geslaagd als hij zichzelf nog beter heeft leren kennen. De onderneming en een healtyfest heb kunnen organiseren. Robbie is gestopt vorig jaar. Robbie merkt op dat er heel veel verzonnen kan worden om meer publeik te trekken. Zoals de omliggende gemeentes te betrekken en bedrijven aanschrijven. Volgens Robbie kun je de samenstelling niet dwingen. Je vult elkaar aan.

Rianne zegt dat ze pittig is, ik ben 28 jaar en woon in de buurt van Den bosch. Ik heb een achtergrond in de sport en evenementen organisator. Ik wil me bezig houden met de merchandise. En daarbij mijn marketing achtergrond inzetten. Ik vind het super gaaf om een foodtruck festival neer te zetten. En een eigen Utopia foodtruck te bouwen. Ik heb de vrouwen ook nodig want ik willen het wereld record BH’s openen verbreken. Ik ben ook personal trainer en wil graag met Ramona gaan trainen. Rianne is biseksueel en haar voorkeur gaat uit naar vrouwen. Rianne laat vrienden en familie achter. Haar motor, auto, snowboard, fiets en mijn kat. Rianne is een aanpoter, en mij zul je vaak met gereedschap in de weer zien. Ik heb veel energie en doe regelmatig aan mediteren om tot rust te komen. Rianne vindt het experimenteren gaaf. Het kan met deze groepssamenstelling. Verbondenheid, empathie en compassie zijn voor mij belangrijk. Utopia is geslaagd als de boodschap van Utopia is overgedragen. Rianne drinkt zo nu en dan een wijntje maar is geen losbol. Rianne rookt niet. Rianne wil meer publiek naar Utopia brengen door haar BH actie maar ook naar verbeterpunten voor evenementen en merchandise. Rianne vind de groepssamenstelling goed. Het is een mooie groep. Ze heeft de streams nooit bekeken.

Rowena vraagt of de twee nieuwelingen mee willen helpen voor stichting Free a Girl. En dat willen ze maar al te graag. Ramona neemt daarna het woord over de markt. Ze leven zich in in het thema boeren. Jessie en ik zouden het leuk vinden als de twee promotie gaan doen voor de markt. De groep mag erin betrokken worden. Daarna is het tijd voor een rondleiding en zullen de twee op de vide slapen. De komende vier dagen zullen de nieuwelingen zich moeten bewijzen. Daarna zal een van de twee Utopia moeten verlaten en één wordt vaste bewoner.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willem at 06:24

    Rianne is er wel eentje die van aanpakken weet. Het is zeker een pittige meid.
    Ik denk dat zij wel met de andere bewoners overweg kan.
    Kortom,een leuk mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *