Victoria in tranen door negatieve verhalen rondom haar

Victoria in tranen door negatieve verhalen rondom haar

Victoria is in tranen, ze wordt getroost door Rowena en Gina die met zijn drieën op een strobaal in de loods zitten. Wat is er precies aan de hand?

Victoria wordt door Gina en Rowena geknuffeld. Ondertussen stromen de tranen over Victoria’s wangen. Ze vertelt wat er precies loos is. Er zijn gewoon heel veel dingen gebeurd waar ik echt niet happy mee ben. En dat word allemaal zo uit zijn verband gerukt en ik hou daar gewoon niet van. Alles stapelt zich nu op en dat heb ik niet verdient voegt ze eraan toe. Gina snapt het wel en zegt troostend dat er ook wel veel op haar af is gekomen de afgelopen twee weken. Victoria laat weten dat ze baalt van de situatie. Ik ben in Utopia gekomen om goede dingen te doen zoals in Lesbos. Maar volgens haar zijn mensen dat vergeten. Nu ben ik ineens de persoon die allerlei complotten gaat bedenken. Serieus? Sorry maar ik vind dat zo raar. Dat is natuurlijk voor mij helemaal niet de reden waarom ik hier ben en daar ben ik ook helemaal niet mee bezig. Rowena adviseert dat Victoria een manier moet vinden om zichzelf tegen dit soort verhalen te beschermen. Maar iedereen gaat er volgens haar op een andere manier mee om. Ja antwoordt Victoria maar ik vind ook wel dat ik daar de ruimte voor moet krijgen en dan moeten de mensen het niet alsnog uitlokken. Dat is wat er gister gebeurde, waarom ik boos werd op Ruud. Het is uitgesproken benadrukt ze maar dat was de druppel. Ik vind het gewoon dood zonde dat dat de smet is op het goede werk wat ik wel doe. Kortom het wordt Victoria allemaal te veel. Ze laat weten dat ze thuis mist, moe is en wellicht speelt het ook wel mee dat ze mee doet aan de ramadan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willem at 06:20

    Victoria heeft zelf die sfeer veroorzaakt door destijds met Rob en Benjamin over Do in discussie te gaan om haar weg te stemmen en nu gaat zij de vermoorde onschuld spelen. Ik hoop dat zij de volgende is die Utopia gaat verlaten want zo ga je niet met mensen om.

  2. lena at 21:20

    Ohh wat zielig. Komt weer aandacht tekort. Vond haar in het begin wel leuk, ben daar enorm van teeug gekomen. Alles moet om haar draaien en iedereen moet haar leuk en aardig vinden en oh wee als iemand niks van haar moet hebben. Nee vindt haar gevaarlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *