Ruud vindt dat Victoria een naai actie heeft uitgehaald

Ruud vindt dat Victoria een naai actie heeft uitgehaald

Nog wat nieuws van afgelopen avond, Ruud besloot met Victoria te praten. Het gesprek ging over de nominaties. Naast Benjamin en Cees is Rob ook genomineerd. En Ruud die snapt iets niet. Tijd om wat uitleg te vragen.

Buiten ging Ruud het gesprek met Victoria aan. Je verbaasde mij tijdens de stemmingen begint Ruud. Rob is toch een vriend van je? Vanwaar die dolksteek? Victoria schudt haar, nee dat is het niet antwoordt ze. En ik vind het ook jammer dat je het zo benoemd. Het is iets wat ik met hem besproken heb en daar heb jij geen weet van. En ik vind het heel jammer dat het op deze manier zegt voegt ze eraan toe. Maar je stemt toch niet op vrienden zegt Ruud die het nog altijd niet begrijpt. Victoria vraagt zich vervolgens met enige irritatie af wat Ruud hiermee wil bereiken. Ik vind dit echt een trieste actie. Ik heb met hem mijn motivatie besproken en dat is een stukje info wat jij niet hebt. Ruud antwoordt dat hij zoiets nooit zou doen, op een vriend stemmen. En Victoria reageert dat ze het tegenover niemand hoeft te verklaren. Oké, ik was er verbaasd over herhaalt Ruud nog maar een keer. Ik probeer je beter te leren kennen gaat hij verder.  De twee lopen weer de loods in en ronden het gesprek af als Victoria weg loopt. Ruud blijft achter met Benjamin en Rob op de bank en zegt tegen Rob waar hij het met Victoria over gehad heeft. Ik vond het een beetje een naai actie, maar dat kan aan mij liggen zegt Ruud tegen Rob. Maar Rob begrijpt het wel. Eergisteren had ik het er heel zwaar mee, maar ik heb goede gesprekken met haar gehad.  Ruud herhaalt dat hij dus nooit op vrienden zou stemmen. Ben jij het eens met de stemmen van Victoria? Of geef je Ruud gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. linda at 09:47

  Victoria met haar wijze praatjes, liefde dit en liefde dat….eerlijk en heerlijk??? Ze is door de mand gevallen die panharing.
  Maar ben wel blij dar Rob er uitligt. Koekje van eigen deeg! Arme Steffie. Ik hoop dat ze een leuke ijverige vriend heeft. Wat heb je aan zo’n luie betweterige, bedlegerige zuipende Rob?

 2. REBECCA at 12:22

  Ik begrijp Ruud wel en ik zou het zelfde gezegd hebben
  Ik vind Victoria niet zuiver zij heeft verkeerde signalen uit gezonden naar Rob en daar door heeft Rob andere verwachtingen gehad ten opzichte van Victoria

 3. Ron de Weijze at 09:25

  Ik geef Ruud gelijk. Ze is een kingmaker en diens politiemacht tegelijk. Jessie op de troon en Rob eruit. Ze wordt graag persoonlijk maar leest mensen de lez die haar te na komen.

  PS dat je het zo benoemT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *