Spoed centraal over Free a Girl

Spoed centraal over Free a Girl

Rowena is inmiddels weer terug in Utopia. Ze is naar de uitvaart van haar oom geweest die is overleden. Na weer bijgepraat te hebben roept ze iedereen bijeen voor een spoed centraal over het goede doel Free a Girl.

Rowena wil het namelijk hebben over de roei actie van vandaag. En geeft aan dat ze vol zit met emoties maar wil een plan bedenken om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Free A Girl. Er wordt onder andere besproken wie er mee zou willen roeien.  Na wat overleg oppert Bas dat ze vandaag iedereen gaan bellen en dan vrijdag, terwijl ze op water en rijst zitten, gaan roeien. Cees  merkt op dat het tijdstip niet ideaal is om te bellen, aangezien het bijna sluitingstijd is voor de meeste bedrijven. Daarop oppert Gert-Jan een mailing om zo meer mensen te bereiken. Bas merkt vervolgens op dat het evenement veel meer aandacht krijgt wanneer de nieuwe bewoners, die morgen binnen komen, gaan roeien. De andere bewoners zijn het met hem eens. Uiteindelijk wordt er besloten om de geplande evenementen voor Free a Girl te verschuiven. Het volgende is er afgesproken:

  • Vanavond een bord schilderen om aandacht te vragen voor Free A Girl en een ludieke actie van de vrouwen in de loods.
  • Morgen is de carwash 16:00-19:00.
  • Vrijdag ochtend is de roeiactie, die zal starten om 09:00. Ook zullen de bewoners de gehele vrijdag op twee kommetjes rijst en water leven.

Aan het einde van het centraal geeft Rowena aan dat ze vol voor de acties van Free A Girl gaat, maar wel echt de hulp van haar mede bewoners nodig heeft. Zal er flink wat geld worden ingezameld?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *