Jessie boos, een aantal bewoners doen niet mee met het boerenthema

Jessie boos, een aantal bewoners doen niet mee met het boerenthema

Jessie is boos dit omdat Ruud, Bas en Do niet meedoen aan de promotie voor de markt. We schreven er al eerder over, het idee van hem is om ’s ochtends vroeg onverwachts een berg voer te laten brengen. Ook wil hij de banken weghalen en allemaal stro in de woonkamer leggen, zodat de inwoners op strobalen moeten zitten. Inleven in de boeren komt het dus op neer.

Terwijl Jessie en Gert-Jan achter de computer zitten bespreken ze dit plan. Ruud en Bas hebben besloten niet mee te doen, dus dan doet Do ook niet mee zegt Jessie tegen Gert-Jan. Gert-Jan  zucht. En Jessie geeft aan dat hij het heel kinderachtig vindt. We maken er gewoon een prank van oppert Gert-Jan dan. Jessie reageert dat hij het zielig vindt dat dit nodig is. Zeker omdat de markt van ons allemaal is, wij waren het ook niet altijd eens met de promotie, maar we stonden er wel altijd. De twee denken dat het initiatief van het niet willen meedoen van Ruud komt. En volgens Jessie doet Cees ook niet mee maar dat begrijpt hij wel. Cees slaapt immers slecht. Kortom het betekend dat er elf man overblijven. We kunnen ook met elf man de caravan op een andere plek zetten zegt Gert-Jan. Ja, buiten het hek grapt Jessie. Weet je wat we kunnen doen gaat Gert-Jan enthousiast verder.We schilderen koeien patronen op de caravan van Bas en Do. Jessie laat weten het een goed idee te vinden. Volgens hem past het goed bij het boerenthema. Een high five volgt. Even later bespreekt de groep het idee. Rob reageert dat hij het ook niet ziet zitten. Ik doe niet mee, ik kan toch niet meer genomineerd worden benadrukt hij.  Ook de anderen hebben er niet heel veel zin in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Nowornever at 18:01

    Hmmm, volgens mij hebben de inwoners nog nooit een boerderij van dichtbij gezien. Hoe hun met het ,,boerenthema,, omgaan slaat nergens op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *