Gaan de bewoners een week lang leven als boeren?

Gaan de bewoners een week lang leven als boeren?

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen en dat betekend dan ook weer nieuw Utopia nieuws. Jessie en Ramona hebben een gesprek gehad over de boerenmarkt die binnenkort plaats zal vinden.

Het gesprek vond buiten plaats. Daar laat Jessie aan Ramona weten dat er geen goede teamspirit is bij de bewoners. We moeten ons, bijvoorbeeld met die klompen, inleven in het thema voegt hij eraan toe. Ook geeft Jessie aan dat echte boeren, zoals boer John ’s ochtends om vier uur opstaan om te ontbijten en zij gaan daarna aan het werk. Dan heb je een compleet andere dag. Mijn idee was om volgende week om vier uur op te staan, dan gaan we met zijn allen de koeien doen en vervolgens gaan we de tuinen doen. Op die manier geven we vorm aan het boerenthema dat we hebben legt hij verder uit. Ramona is gelijk enthousiast, ze vind het een goed idee. Jessie gaat vervolgens naar binnen en komt Benjamin tegen. Ook daar vertelt hij aan zijn mede bewoner wat hij van plan is. En dat hij merkt dat de marktdag niet goed leeft, althans sinds ik binnen ben leeft hij niet. Ik weet niet of dat voor mijn komst ook al was… Benjamin antwoordt dat de markt voor Jessie’s komt wel leefde onder de mensen. Nou, dan ligt het aan mij! grapt Jessie. En voegt eraan toe dat hij vindt dat de bewoners zich meer moeten inleven in het thema. Benjamin laat weten het idee leuk te vinden maar heeft wel een kanttekening. Ik denk dat het niet zo goed is voor de koetjes als wij met z’n vijftienen in de wei staan. Jessie is het met hem eens en legt uit dat de bewoners verschillende taken zullen uitvoeren die te maken hebben met de koeien. Aanstaande maandag zullen de andere bewoners het plan van Jessie te horen krijgen. Wat vindt jij van dit idee? We zijn ook wel benieuwd naar de reacties van de andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. beetje at 11:06

    O oh,zo vroeg?arme Rob,die gast helemaal uit zijn plaat als hij van dit idee hoort. Die gaat er zeker niet aan mee doen.
    Hij werkt zo wie zo niet een dan ook nog op dat onchristelijke tijdstip beginnen,NO WAY!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *