Jessie en Cees gaan vol op Rob stemmen

Jessie en Cees gaan vol op Rob stemmen

Tijd voor een portie stem praat, dit keer tussen Cees en Jessie. De twee hebben het met name over wie op wie gaat stemmen…

Cees zegt tegen Jessie dat hij hem graag nog even iets wil vragen over het stemmen. Ik begreep van jou dat je vol op Rob zou gaan, maar nu opeens naar Rowena gaat? vraagt de oudste bewoner van Utopia. Jessie antwoordt dat hij nog twijfelt. Ik zie Rowena gewoon heel erg veranderen, van het intensief werken voor de samenleving tot geen reet meer uitvoeren legt Jessie uit. Cees geeft echter aan dat ze misschien mentaal veel bezig is met de reis die nog gaat komen, maar Jessie vindt dit geen goed excuus. Dit omdat hij dit gedrag al langer dan een paar weken bij Rowena ziet. Dan begint Cees over de mensen van de vide. Ze doen volgens hem Utopia weinig goed. Hij blijft altijd maar doorgaan, ook vannacht dat hij in zijn eentje nota bene bier weg zit te werken gaat Cees verder doelend op Rob. Ook vertelt hij Jessie over het pact van de vide tegen de mensen in de slaapkamers. Rob gaat vol op jou stemmen reageert Jessie en Cees  staat hier niet van te kijken. Jessie zegt wel dat Cees dit voor zich moet houden. Hij krijgt hem vol terug antwoordt Cees en Jessie steunt hem hierin en vertelt dat hij Rob ook de volle laag gaat geven. Rowena laat hij dus even met rust. Jessie laat weten niet blij te zijn met de ontwikkeling van Rowena, maar geeft haar nog de anderhalve maand. Na haar reis naar Nepal  om zichzelf te herpakken. Als er dan nog niks gebeurt, dan ga ik vol op haar voegt hij eraan toe. Er kan nog veel gebeuren voor dinsdag als de stemming is maar hierbij lijken de twee een afspraak te hebben gemaakt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jo at 12:35

    Ik hoop dat iedereen dat doet dan word er naar mijn mening eerlijk gestemd.Dan is Vic haar vriend kwijt dan komt er misschien saamhorigheid in Utopia.

  2. Jojanneke at 02:50

    Rob vol op Cees? Dacht dat hij op Do ging stemmen..
    Rob en Cees zitten op de bank dus, maar wie wordt nummer 3 ik hoop zo op Victoria,
    Ze gaat in elk geval stemmen krijgen, ik hoop dat er iemand zo slim is om vol op haar te gaan, met de publieksstemmen erbij zit ze dan zeker op de bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *