Romy vraagt Rowena raad over het stemmen

Romy vraagt Rowena raad over het stemmen

Van het ene stem gesprek naar het andere. Romy weet het alemaal even niet meer en besluit met Rowena te gaan zitten…

De twee zaten lekker buiten Romy begint het gesprek over de stemronde die dinsdag plaats vindt. Ze zegt dat ze op Cees wil gaan stemmen. Rowena reageert dat ze dit wel een beetje verwacht had. Ze hebben regelmatig onenigheid met elkaar. Maar lieverd gaat Rowena verder,  onthoud dat het je goed recht is. Je bent hier niet gekomen om vrienden te maken. De enige waar je niet op zou kunnen stemmen is Cemal. Romy is het daarmee eens. En vertelt vervolgens dat Ruud een paar dagen geleden naar haar toe is gekomen met een plan om haar stemmen te spreiden op hem en Bas, maar hij is een paar dagen geleden toch tot de conclusie gekomen dat het niet zo’n goed plan was.  Ik heb gisteren ook met Bas gepraat gaat Romy verder. En ik kan het gewoon niet, een stem aan hem geven wanneer het niet oprecht is.  En vol op één persoon gaan wordt ook niet gewaardeerd. Maar wat moet ik dan?! vraagt Romy radeloos. Rowena vindt het maar apart dat mensen het niet met de keuze van Romy eens zijn. Denk je dat mijn stemmen in dank worden afgenomen? Mijn stemmen worden f*cked up en mensen gaan wel denken… Maar laat ze maar denken antwoordt ze geruststellend. En legt uit dat zij stemt waar zij zich goed bij voelt dat Romy zich niet door andere mensen moet laten manipuleren. Het maakt niet uit hoe je het doet… er zal altijd iemand teleurgesteld zijn zijn haar afsluitende woorden. Romy lijkt wat gerust gesteld te zijn en besluit op Cees te gaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *