Rob wil vijftien maanden in Utopia wonen

Rob wil vijftien maanden in Utopia wonen

Nog maar een gesprekje over het stemmen dan. Helaas kunnen we er niet veel meer van maken :). Dit keer bespraken Rob en Rowena de aankomende stemronde op de vide.

Rob laat weten aan Rowena dat hij het idee heeft dat hij de sjaak is. Oftewel genomineerd gaat worden. Rowena snapt dat hij zich hierdoor rot voelt. Je wilt natuurlijk je vijftien maanden halen en mensen zullen misschien denken dat je daarna klaar bent antwoordt ze. Rob zegt dat hij inderdaad zijn vijftien maanden wil halen, maar nergens spijt van heeft gehad. Ik moet een andere weg inslaan voegt Rob eraan toe. Ik ben toe aan iets nieuws. Same sh*t, every day aldus Rob. Rowena snapt niet zo goed wat Rob precies bedoeld en Rob legt uit dat hij zich voortaan op zijn eigen ontwikkeling wil gaan richten in plaats op die van anderen. Ik heb nog nooit zo’n stemming meegemaakt qua spanningen zegt Rowena dan. Rob laat weten dat hij deze spanningen wel eerder heeft meegemaakt en stelt haar gerust. Ik ben niet gemaakt voor deze sh*t antwoordt Rowena chagrijnig. Rob zegt dat hij het maar gewoon accepteert, maar dat hij wel graag zijn vijftien maanden wil halen. Je bent er bijna man zegt Rowena trots. En zegt dat het jammer zou zijn dat andere bewoners Rob niet goed kennen. Ook discussiëren de twee over de mensen die op de bank zouden kunnen komen. Ik denk dat Cees in de gevarenzone komt te zitten zegt Rowena. Rob antwoordt aan dat hij denkt dat het tussen hem en Cees zal gaan. Dan geeft Rowena toe dat ze een aantal keer gedacht heeft om op hem te stemmen. Maar ik gun je je vijftien maanden. Al ben ik wel bang dat je weg moet. En wanneer ik op jou zal stemmen, sta ik daarna wel jankend bij de poort voegt ze eraan toe. Dit maakt een keuze maken moeilijk legt ze verder uit. Rob geeft aan dat er een tijd zal komen wanneer hij moet gaan. Is dat nu dan is het zo, is dat later dan is het ook prima. Denk jij dat Rob zijn vijftien maanden Utopia kan volbrengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Detje at 08:14

    Helemaal met Koos eens. Victoria kwam vorige keer verhaal halen dat ze had gehoort van een samenspel om op haar te stemmen terwijl ZIJ dat met Rob en Benjamin doet. Zij praten over Do. Een ander moet altijd een spiegel voor houden, mijn advies……..begin eerst bij jezelf!

  2. Koos at 07:30

    Mensen, de kans is groot dat er genoeg kijkerstemmen naar Vicotira en Rob gaan, maar alsjeblieft stem ook op Benjamin. HIj is zeker zo erg als de twee eerder genoemde. Benjamin is zo glad als aal en ontspringt iedere keer de dans.
    Laat je irritatitie voor andere bewoners even voor wat het is, dat komt de volgende stemming wel weer.
    Laten we ervoor zorgen dat Vicoria, Rob en Benjamin een publieksstem krijgen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *