Problemen tijdens BBQ evenement

Problemen tijdens BBQ evenement

Afgelopen avond vond er een BBQ evenement plaats in Utopia. Het is allemaal gezellig verlopen maar tijdens het opruimen was er toch enige kritiek…

Rowena loopt Cees tegemoet die op dat moment achter de bar staat. Hij vertelt Rowena heel enthousiast dat hij wat geld heeft opgehaald voor Free A Girl. Vervolgens loopt Jessie langs en vraagt aan Cees of alles is afgerekend. Volgens hem is er namelijk weinig gedronken. Cees zegt tegen Jessie dat hij enkel de koffie even heeft verzorgd voor de bezoekers en dat er voor de rest niks is opgeschreven qua drank verkoop. De rest is niet opgeschreven?! reageert Jessie vol verbazing. Sjonge sjonge sjonge! Ongelofelijk man voegt hij eraan toe,. En loopt geïrriteerd naar buiten. Wat later komt Cees Ruud tegen en zegt dat het allemaal maar slecht geregeld is. Ze hebben geen enkel drankje genoteerd. Wie weet nu hoeveel we geschonken hebben? Rob komt aangelopen met wat borden. Cees vertelt hem dat er niets is genoteerd. Je kunt toch zelf ook iets doen? antwoordt Rob geërgerd. We wonen hier met zijn allen. Het is een evenement van iedereen, in plaats van vingertjes wijzen voegt hij eraan toe. Cees vindt dat hij grote onzin uitkraamt. En voegt eraan toe dat hij andere taken moest doen zoals afgesproken. Hoe zal dit opgelost worden? Wie weet komen we er vandaag op terug. Hopelijk draait de bv niet al te veel verlies…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *