Cemal probeert Do wat op te peppen voor de stemming

Cemal probeert Do wat op te peppen voor de stemming

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo hadden Cemal, Jessie, Romy en Do een gesprek tijdens de afterparty van de theatersshow Ramona op zoek naar de liefde.

Jessie merkt dat er iets aan de hand is en zegt lieverd als er wat is kom je naar me toe he? Do knikt en Jessie vraagt beloofd? Do bevestigd dit. Even later zit Do met Cemal buiten te praten. Cemal lijkt te weten wat er speelt. Waarom voel je je onzeker, omdat de stemmingen eraan komen? vraagt hij. Ja dus dan ben ik echt op al mijn bewegingen aan het letten antwoordt Do. Zodat ik bij iedereen in de smaak val voegt ze eraan toe. Cemal adviseert dat ze gewoon zichzelf moet blijven. Mensen die werken vallen op, maar mensen die niks doen vallen ook op gaat hij verder. Romy komt er wat later ook bij zitten en merkt op dat de sfeer en de spanning die erbij komt kijken spannend en vermoeiend is. Je moet het zien als een spel aldus Cemal. Maar dat wil Do niet. Ze vertelt dat ze van Utopia houdt.  Ik heb mezelf gevonden op een manier dat al jaren niet gelukt is gaat ze verder. Jij brengt verandering in Utopia, anderen doen dat niet zegt Cemal dan. En probeert haar op te fleuren. Do luistert naar hem maar het gevoel blijft. Je hoeft niet bang te zijn reageert Cemal. Do antwoordt dat het geen angst is, maar een bepaald soort verdriet. De twee praten nog even door. Ze zijn het er over eens dat sommige mensen Utopia als een vakantie zien, maar dat is het volgens hen zeer zeker niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *