Cees is bang dat hij verzaakt en de groep hem daarop pakt

Cees is bang dat hij verzaakt en de groep hem daarop pakt

Na de theatersshow van Ramona was er nog een klein feestje in Utopia. Maar sommige bewoners waren nog aan het werk. En tijdens het werk ontstond er een gesprek tussen Cees en Victoria…

De twee waren druk bezig in de keuken met de afwas. Dat stond immers op de indeling van taken. Maar niet iedereen houdt zich eraan. Cees zou eigenlijk met Bas in de keuken staan. Echter stond hij muziek te draaien. Victoria biedt dus haar hulp aan. Maar Cees hoeft dat niet, hij zegt al bijna klaar te zijn. Victoria merkt op dat hij niet alles moet opruimen omdat sommigen na het feestje vast nog willen eten. Je kent de monsters voegt ze eraan toe. Ik ben kapot geeft Cees wat later toe. Dat snap ik antwoordt Victoria. Kijk even hoe jouw afgelopen dagen zijn geweest. Vervolgens adviseert ze Cees om het aan te geven wanneer het even niet meer gaat. We hebben handjes genoeg om je te kunnen helpen voegt ze eraan toe. Ja antwoordt Cees kort maar krachtig. Je zegt ja, maar doet nee reageert Victoria. Cees legt uit dat daar een reden achter zit. Hij denkt namelijk dat als hij verzaakt in iets, de groep hem daar op pakt. Omdat hij altijd zo scherp is op anderen. Maar weetje wat je dan doet? gaat Victoria verder. Dan zeg je gewoon Vic kan jij mij even helpen? Dan fix ik een team die niet zeikt. Ik wil je met alle liefde helpen. Maar dan moet je het wel aan me aangeven. Cees geeft zijn mede bewoner gelijk en neemt dan toch de hulp van haar aan. Ze doen de afwas samen. Eigenwijzerd grapt Victoria. Ben jij het met Victoria eens? Zou Cees meer hulp moeten vragen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *