De theatersshow Ramona op zoek naar de liefde

De theatersshow Ramona op zoek naar de liefde

Afgelopen avond vond de theatersshow van Ramona plaats. Ramona op zoek naar de liefde genaamd. Hier lees je hoe het allemaal verliep en we hebben ook een aantal filmpjes voor je uitgezocht zodat je het nog eens terug kunt kijken.

Ramona was erg zenuwachtig gisteren. Zo liet ze Victoria weten dat ze blij is als de avond voorbij zou zijn. Het gaat hartstikke goed spreekt Victoria haar toe. Ook benadrukt ze dat ze steun van de andere bewoners krijgt. Net voor zevenen heeft Ramona zich mooi gemaakt, draagt een jurk en haar haren zijn opgestoken. Ook de gasten stromen langzaam binnen en Ramona probeert zichzelf wat moed toe te praten. Ramona je kan dit, dit is jouw ding. Hiervoor ben je naar de toneel school gegaan. Om dit te doen. Shine, shine. Laat zien wat je kan zegt ze tegen zichzelf. Vervolgens komt Do naar haar toe. Niet nerveus zijn zegt ze tegen haar. Heb je jezelf gezien? Je bent prachtig benadrukt ze. De twee knuffelen even en Ramona bedankt haar. Om tien over zeven neemt Ramona plaats achter de coulissen. Tien minuten later loopt ze het podium op. De show begint. Iedereen zit stil en kijkt toe. Er zitten emotionele stukken in maar ook grappige momenten. Ook wordt er een dansje gedaan door Rowena en Romy. Het publiek doet lekker mee. Tot slot zingt Ramona nog een nummer. Een aantal bezoekers en bewoners worden emotioneel. Zo ook Do, huilend blijft ze wel foto’s maken van deze avond… Om acht uur is de show helemaal afgelopen. Het publiek applaudisseert. Iedereen gaat staan. Bedankt mijn Utopia Familie zegt Ramona trots. Bedankt iedereen die is gekomen. En mam, deze was voor jou voegt ze eraan toe terwijl ze emotioneel wordt. Na afloop gaat iedereen naar Ramona toe om haar een knuffel te geven. Ze wordt overrompeld met complimenten van bezoekers en van haar mede bewoners. Ramona vindt liefde bij haar Utopia familie. Benieuwd naar de theatersshow? Bekijk het hieronder nog eens terug;

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bardy247 at 16:21

    Voor een programma met zo’n groot bereik was de opkomst wederom laag te noemen. Voorheen als iemand bij wijze van spreken een avond organiseerde waarop het telefoonboek voorgelezen werd, was de opkomst al groter. Het wordt al heel lang tijd dat ze zich eens serieus gaan afvragen waarom dit zo is.
    Toneel en Utopia is sowieso geen goede combinatie, maar een lokale toneelvereniging heeft nog een grotere opkomst.
    Wat ik ronduit ergerlijk vond was dat Rowena uiteindelijk alle aandacht naar haar toe trok. Jammer dat Ramona dat liet gebeuren en dat Rowena er uiteindelijk niet door een van de anderen op aangesproken is.

  2. Druif at 15:56

    Waauw , top ramona , heel veel mensen zullen zich hierin herkennen . Je bent nu nog een mooie knop , maR groeit vast en zeker uit tot een stralende bloem . Net als je lieve moeder die je aksepteert zoals je altijd al was , die je vol met liefde heeft opgevoed welk geluk niet iedereen heeft gehad. Geniet nog heel lang van elkaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *