Volgens Ruud maakt Rob weinig kans

Volgens Ruud maakt Rob weinig kans

Ook Cees en Ruud bespreken de aankomende stemming die steeds dichterbij komt. Wie zal er genomineerd worden?

Terwijl Cees op bed ligt praat hij samen met Ruud  over wie er op de bank komen. Ik hoor toch voorspellingen dat ik toch weer op die bank kom merkt Cees dan op. Ja dat denk ik ook geeft Ruud toe. Maar Cees zou niet weten wie er allemaal op hem stemmen. Ik verwacht Rob gaat hij verder. Benjamin voegt Ruud eraan toe. Benjamin? Die heeft nog nooit op mij gestemd zegt Cees met verbazing. Misschien Victoria? zegt Ruud, maar het zou Cees verbazen als zij op hem stemt. Ruud merkt op dat vier stemmen al genoeg kan zijn om op de bank te komen. Drie stemmen van Rob en één van het publiek dan heb je er al vier antwoordt Cees. Als het zo is, dan is het zo, dan ga ik lekker naar huis gaat hij verder. Misschien zit je wel met mij op de bank. Rob, jij, ik en Dominique of zo antwoordt Ruud. Zou lullig zijn voor Rob, ik geef hem weinig kans. Cees moet hier om lachen. Welke bewoners worden er volgens jullie genomineerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *