Stemmen Victoria en Jessie op Cees?

Stemmen Victoria en Jessie op Cees?

Tijd voor weer een gesprek over het stemmen. Dinsdag moeten de bewoners namelijk weer stemmen en er wordt steeds meer over gesproken. Zo hadden Jessie en Victoria er een gesprek over…

Het gesprek vond op het rokersbankje plaats. Jessie begint het gesprek en zegt dat hij iets heeft opgemerkt. En dat is dat de laatste twee weken alle negativiteit alleen maar van één iemand komt. Ik denk dat ik geen namen hoef te noemen voegt hij eraan toe. Victoria knikt bevestigend. En daar gaat iedereen, heel langzaam, links of rechts, wel in mee gaat Jessie verder. Kijk, het ene moment is het met Karin, en die betrekt omdat ze boos is andere erbij. De andere keer is het iemand anders die weer ruzie met Cees heeft voegt hij eraan toe. Bij elke onenigheid de laatste hier binnen, sinds het presidentschap was Cees erbij betrokken gaat hij verder. Victoria luistert aandachtig maar zegt verder niets. Jessie zegt vervolgens dat hij Cees probeert te steunen en naar hem te luisteren.  Maar hij maakt het ook voor mensen die hem willen helpen zo moeilijk. Het is nooit goed gaat hij verder. Toen ben ik na gaan denken, ligt het dan aan iedereen of aan hem? Victoria vind op haar beurt dat ze Cees positief moeten blijven steunen maar dat ze moeten stoppen met hem de hand boven het hoofd houden. Cees moet leren inzien wanneer zijn eigen input iets veroorzaakt legt ze verder uit. Ze praten nog even door over hoe ze het beste met Cees kunnen omgaan. Maar betekend dit dat ze op Cees gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. yvonne at 19:12

    Ik hoop van niet. Laten Victoria-vanwege haar neppe “alleen maar liefde”-, Rob -vanwege het feit dat hij nog helemaal geen toevoegende waarde heeft gehad- en Benjamin-om dezelfde reden- , maar op de bank komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *