Een aantal reacties na de nominatie

Een aantal reacties na de nominatie

De nominatie zit er weer op. Benjamin, Cees en Rob zijn de genomineerden. Na de nominaties werd er nog flink wat besproken. Hier lees je een aantal reacties van verschillende bewoners terug.

Rob en Gina
Na de nominaties gaat Gina meteen op Rob af. Ik wilde het je vertellen, maar ik heb mezelf beloofd nooit meer over een stemming te praten zegt ze tegen genomineerde Rob. De twee houden elkaar ondertussen vast, Rob geeft aan dat het niet geeft en dat hij zich niet beledigd voelt.

Do, Victoria en Jessie
Ook Dominique en Jessie knuffelen met elkaar. Je hebt helemaal geen stemmen. Mensen hebben respect voor je merkt Do op. Dat is maar goed ook antwoordt Jessie. Daarna komt Victoria aanlopen. Ze geeft Do een knuffelen legt uit dat de publieksstem haar niet heeft geraakt. ze voelde hem al aankomen.

Benjamin en Do
Benjamin zit op de bank en Do vraagt hoe het met hem gaat. Hij zegt dat hij niet had verwacht met vier stemmen op de bank te komen. Maar snapt de stemmen van Bas wel zegt hij tegen Do. Ik had er eigenlijk ook drie van Ruud verwacht voegt hij eraan toe.

Do en Gina
Gina gaat wat later naar Do toe om te vragen of ze begrijpt waarom ze twee stemmen aan haar heeft gegeven. Ze probeert het uit te leggen. Gina vind dat Do teveel in de schaduw van Bas staat en geeft een paar voorbeelden. Do luistert maar verdedigt zichzelf. Ze vindt dat ze hard heeft gewerkt en daarom minder aansluiting heeft bij de groep. De twee geven aan dat ze het minst met elkaar hebben en daarmee zit het gesprek erop.

Boze Cees en Ramona
Cees is niet blij met de stem van Ramona en gaat naar haar toe in de keuken. Daar probeert Ramona het aan hem uit te leggen maar hij loopt weg. Ik ben gewoon eerlijk zegt Ramona. Vervolgens uit Cees zijn woede bij Gert-Jan. Hij vindt het raar dat Ramona van tevoren wel naar Do is gegaan om te vertellen dat ze op haar zou gaan stemmen en niet naar hem.

Huilende Romy
De groep maakt grapjes over Romy haar speech, dit omdat ze plotseling moest huilen toen ze voor de groep stond: Ik heb het verknalt zo zegt ze zelf

Victoria en Gert-Jan
Victoria vond het heel lastig om op Rob te stemmen. Het moest legt ze uit aan Gert-Jan. Gert-Jan geeft haar een knuffel en zegt dat hij wel haar nieuwe maatje wil worden. Dat ben je al antwoordt ze. Victoria geeft aan dat er teveel dingen zijn gebeurd waardoor ze wel eerlijk moest zijn.

Ruud en Benjamin
Ruud en Benjamin hebben op elkaar gestemd. Ze gaan er als echte mannen mee om. We praten eigenlijk nooit met elkaar zegt Ruud na de nominaties tegen Benjamin. Altijd over elkaar grapt Benjamin. De twee geven elkaar een vriendschappelijke knuffel. Benjamin zegt dat hij het heel erg zou vinden als hij eruit moet.

Het is nu afwachten op wat één van de potentiële bewoners zal doen. Wie denk jij dat er naar huis moet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. elles at 13:31

  Rob mag van mij eruit, voegt niets toe in utopia.
  Cees sowieso laten blijven, soort vaderfiguur voor een aantal is goed.
  Benjamin voegt niets toe aan utopia.
  Ik stem zelf op Do, ze speelt met haar zelfvertrouwen vanaf dag 1.
  In zo,n korte tijd kan je je (traumatische) ervaring namelijk niet veranderen.
  Ze is niet degene als wie zij zich voordoet, jammer dat niemand dat doorheeft.

 2. Trees at 03:40

  Ik kijk trouw en verbaas me dat de mensen er zelf niet mee willen stoppen. In alle opzichten vrij zijn en dan dit als resultaat. Zo triest….

 3. lena at 16:50

  Cees moet niet eruit, ondanks dat hij irritant is heeft hij wel een toegevoegde waarde. En niet vergeten hij trekt kijkcijfers. En aangezien de kijkcijfers best laag zijn zou het me verbazen als hij weg moet. dan maar rob of benjamin. Helaas is Victoria niet genomineerd anders had ik haar weg gewild.

 4. Paula at 16:22

  Oh please mag Cees eruit, dan kan ik weer naar Utopia kijken. Niet dat Rob wel wat toevoegt, maar aan hem irriteer ik me niet zo.
  Nooit gedacht dat Cees het nog zolang zou volhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *