Dag 897 in Utopia, welke potentiële bewoners komen er?

Dag 897 in Utopia, welke potentiële bewoners komen er?

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia, dag 897 alweer. En wederom is het spannend. Gisteren vond de nominatie plaats en we weten nu wie de genomineerden zijn. Dat zijn Rob, Benjamin en Cees. Vandaag komen twee van de drie potentiële bewoners het Utopia terrein op. Zij mogen dan vier dagen in Utopia vertoeven. Uiteindelijk blijft er één iemand over en hij of zij mag kiezen wie van de genomineerden definitief Utopia moet verlaten. De grote vraag van vandaag is wie van de potentiële bewoners er binnen zal treden. Is het Rianne, Robert of Robbie? De afgelopen tijd heb je kunnen stemmen wie jij het liefste Utopia in wilt. Inmiddels zijn de lijnen gesloten. Dit weten we pas rond het middag uur. Uiteraard houden we dat in de gaten voor je en komen dan bij je terug met een nieuw nieuws bericht hierover. Als je nou niets wil missen en volledig op de hoogte wilt blijven kun je ons volgen op Facebook en Twitter. Het is gratis 🙂

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *