Krijgt Robbie snel een burn-out in Utopia?

Krijgt Robbie snel een burn-out in Utopia?

Robbie en Rianne zijn de twee potentiële bewoners. Ze zijn vandaag in Utopia gearriveerd en alweer een paar uur in de mini samenleving. Langzamerhand komen er gesprekken op gang over de nieuwelingen.

Zo spraken Ruud, Jessie en Rowena over de twee. Rowena is benieuwd wat Ruud zegt, wie van de twee moet het worden? Ruud antwoordt dat zijn voorkeur nu uitgaat naar Rianne. Het is echt een jongetje merkt Rowena op. Ja gaat Ruud verder maar dat boeit me niks. Jessie komt dan aangelopen en mengt zich ook in het gesprek. Ook hij is benieuwd naar de voorkeur van zijn mede bewoners. Ruud zegt dat het hem niks uitmaakt. Ik ben er ook niet mee bezig geeft hij vervolgens toe. Ik denk dat die jongen zo maar weer na een maand bad kan gaan reageert Jessie dan. Doelend op een burn-out die Robbie al eens eerder heeft gehad. Ruud lijkt het daarmee eens te zijn. Volgens hem krijgt hij er zo weer een. We moeten niet meer mannen hier. Doe maar een vrouw voegt hij eraan toe. Denk jij dat Rianne de meeste kans maakt? Of vindt je Robbie een betere aanvulling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *