Boerenmarkt dag in Utopia

Boerenmarkt dag in Utopia

We blikken nog even terug naar vanochtend. Vandaag is namelijk ook de promotie voor de boerenmarkt ingegaan. Jessie stond om tien voor vijf ’s ochtends op. Trok zijn boerenkostuum aan ging een aantal bewoners wekken. Die komen met z’n allen bij elkaar om de dag goed te beginnen. Het geluid van boerenmuziek knalt door de loods en iedereen danst gezellig mee. Het is inmiddels kwart voor zes als Ramona het woord neemt. Dames en heren! Jessie en ik willen jullie welkom heten bij de boerenmarkt dag. We gaan eerst lekker ontbijten en daarna hebben we heel wat verrassingen voor jullie. Voor nu eet smakelijk en ik wens jullie alvast een hele fijne werkdag! Vervolgens wordt het boerenontbijt genuttigd en daarna is het tijd voor groepsactiviteiten. Allereerst verzamelen de bewoners die mee doen zich rond de wellness, waar Ruud nog in een diepe slaap verkeert. Ze laten de kippen bij Ruud naar binnen en wekken hem met muziek. Vervolgens sjouwen de bewoners voer naar de stal en vervangen ze de banken in de loods door strobalen. De hooibalen zullen morgen weer worden weggehaald, omdat Levi dan op bezoek komt. Ondertussen is Gert-Jan druk bezig met het beschilderen van de caravan. Hij versiert de sleurhut met koeien vlekken, maar Bas en Do zijn hier niet zo blij mee. Bas vertelt dat de anderen lekker hun gang moeten gaan en stelt dat ze het inlevingsvermogen hebben van een zeekoe. Cemal en Jessie lopen als enige verkleed rond. Momenteel wordt er niet heel veel meer samen gedaan. Zal de actie voldoende promotie hebben opgeleverd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *