De opdracht van Robbie en Rianne

De opdracht van Robbie en Rianne

Robbie en Rianne zijn de potentiële bewoners die vandaag Utopia in gegaan zijn. Ze zijn er nu een aantal uur en laten zich dan ook van hun beste kans zien. Ze hebben tijdens hun voorstelronde de opdracht gekregen om een manier te verzinnen om de bio boerenmarkt te promoten. En daar zijn ze vanmiddag dan ook mee bezig geweest.

Rianne en Robbie hebben Ramona, die in de markt commissie zit, gevraagd om een uitleg over de boerenmarkt. Ramona vertelt over de biologische producten, de boerendans en alle andere belangrijke dingen die ze moeten weten. De opdracht is duidelijk. De twee gaan ieder voor zich aan de slag. Ik durf nu a te wedden, dat wij het zelfde idee gaan hebben zegt Robbie tegen Rianne. Maar beide verklappen hun ideeën nog niet. Vervolgens neemt Rianne Ramona apart. Ze vraagt Ramona naar haar mening over haar en Robbie. Ramona geeft aan dat ze zowel Rianne als Robbie energiek en stoer vindt. Ik heb een voorkeur geeft ze toe, maar die houdt ze voor zichzelf.  Rianne is na het horen van de opdracht, meteen aan de slag gegaan. Ze legt haar ideeën bij Ramona neer. Zo heeft ze het plan om boeren spellen te introduceren. Ramona reageert enthousiast en ziet het idee wel zitten en praten er nog even over door. Je bent echt leuk in het echt zegt Rianne dan tegen Ramona. Ramona adviseert haar dat ze moet genieten. Rianne zegt tegen Ramona dat ze een maatje voor haar wil zijn. Ik ben er voor je luiden haar woorden. Voor wie gaat jou voorkeur uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *