Do vraagt uitleg aan Ramona

Do vraagt uitleg aan Ramona

Do kreeg een stem van Ramona tijden afgelopen stemronde. Do snapt het nog altijd niet helemaal en besloot uitleg te vragen.

Buiten spraken de twee erover, Do dacht namelijk in eerste instantie dat Ramona een grapje maakte toen ze haar een stem gaf. Toen ze eenmaal zag dat Ramona het meende wist ze niet goed wat ze ermee aan moest. En daar begreep Do helemaal niks van. Ramona vertelde al voor de stemming dat ze vindt dat Do zich teveel achter Bas verschuilt. Nadat Do dit uitgelegd heeft merkt Ramona op dat ze elkaar de laatste tijd niet zoveel gesproken hebben. En daarop baseerde ik waarschijnlijk mijn mening.  Do legt echter uit dit dit niet terecht is. En zegt dat ze niet alleen dingen doet met Bas, maar samenwerken met Bas wel als fijn ervaart. En vraagt aan Ramona om voortaan eerder naar haar toe te komen als ze twijfelt. Ik begrijp de stemmen van jou en Gina wel, maar ik weet niet wat ik er aan moet veranderen. Ik ben nu juist heel erg mijzelf en doe mijn eigen ding. Als dit gesprek eerder was geweest, had ik je die stem niet gegeven antwoordt Ramona die blij is dat ze elkaar hebben gesproken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Merel at 06:44

    Ramona is een mens vol afgunst en jaloezie. Ze heeft het al altijd op Do voorzien. Die blik van die Ramona alleen al zegt genoeg. Do werkt iedere hard samen met Bas wat is daar verkeerd aan??? Gina moet helemaal haar arrogante bek houden want zij deed niet andere met Mark dagen lang op bed liggen!!!

  2. Jo at 06:23

    Ramona is jaloers op Do omdat Bas voor Do ging en niet voor haar.Daarom heeft ze die stem gekregen maar Bas kwam op voor Do en stemde zodat dat Do niet op de bank kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *