Rob vindt Rianne beter in de groep passen

Rob vindt Rianne beter in de groep passen

We blikken nog even terug op afgelopen avond, zo had genomineerde Rob een gesprek met potentiële bewoner Rianne op de vide…

Rianne begint het gesprek, ze is wel benieuwd naar de indruk van Rob over de nieuwe bewoners. Rob antwoordt dat hij denkt dat Rianne een gevoelsmens is. En denkt ook dat Robbie zichzelf eerder zal tegenkomen. Daarom ben jij een betere kandidaat voor Utopia geeft hij toe. Maar heeft wel wat tips en advies die hij haar mee wil geven. Hij merkt op dat de groep verschillend is. Maar die zal je de komende dagen wel leren kennen. De vraag is wat je hier wil gaan doen. Volgens Rob ga je van jezelf leren binnen Utopia. Het gaat immers anders dan in de buitenwereld. Het is een goede leerschool aldus Rob. Het is daarom belangrijk dat ze de komende dagen zichzelf is en het beste beentje voor moet hebben. Ben jij het met Rob eens? Past Rianne beter in de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *