Romy wil dat Rianne in Utopia blijft

Romy wil dat Rianne in Utopia blijft

We schreven al over Rob die vindt dat Rianne het beste in de groep past. Maar er waren nog meer gesprekken over de twee potentiële bewoners Robbie en Rianne. Zo hadden Do, Romy en Ramona er een gesprek over in de slaapkamer.

De dames zijn enthousiast over Rianne. Ze is een slimme meid aldus Do. En lekker enthousiast vult Ramona aan.En Romy vind op haar beurt dat Rianne een leuk karakter heeft. Maar Ramona en Do vinden het toch wel jammer dat beide niet mogen blijven. Zo herkent Do zich toch wel in Robbie. Hij oogt wat onzeker en kan zich daarom in hem verplaatsen. Ik zie hem hier wel echt een groei maken voegt ze eraan toe. Dan blikken Ramona en Do terug op Do haar eerste dagen in Utopia. Do geeft toe dat ze bang was voor Ramona. Ze moeten hier om lachen. Door Do haar onzekere start gunt ze het Robbie om dezelfde groei als haar door te maken. Romy weet al wie er moet blijven en voor wie ze kiest. Zij is het gewoon doelend op Rianne. Maar Do en Ramona weten het nog niet. Wederom is er dus veel positiviteit voor Rianne. Zou zij vaste bewoner gaan worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *