Victoria vind Jessie een fijn mens om bij te zijn

Victoria vind Jessie een fijn mens om bij te zijn

Afgelopen avond hadden Victoria en Jessie een gesprek in het kantoor. Victoria gaf Jessie verschillende complimentjes…

Terwijl Victoria achter de computer zit komt Jessie eraan. Het gesprek gaat over de kaartverkoop van de boerenmarkt. En niet veel later geeft Victoria haar mede bewoner Jessie een compliment. Ze vind dat hij het goed doet. Je bent de afgelopen maanden enorm gegroeid legt ze verder uit. Ook laat ze weten dat ze in haar post te horen krijgt dat hij het zo goed doet. Ik vind dat jij dat moet weten. Je bent zo’n lieve jongen maar heel veel mensen zien dat niet omdat ze zo met zichzelf bezig zijn voegt ze eraan toe. En heeft bewondering voor het feit dat Jessie zo vroeg opstond in een boerenkostuum voor extra promotie voor de markt. Je laat echt zien hoe oprecht je bent gaat ze verder. Je bent gewoon een heel fijn mens om bij te zijn. Jessie glimlacht van oor tot oor en bedankt Victoria. Heeft Victoria gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 14:59

    Jesse is denk ik inderdaad een fijn mens , en iemand waar je van op aan kunt . Hij wil echt een Utopia maken . Maar van Victoria kan ik dat niet zeggen . Ze doet niks of bijna niks , alleen liefde verkondigen en zweven . Daar red je het echt niet mee hoor , alhoewel je niet moe word als anderen het werk voor je doet . Mag er lekker ook uit volgende keer ‘ jammer genoeg’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *