Bas en Do willen wel trouwen in Utopia?!

Bas en Do willen wel trouwen in Utopia?!

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo zaten Do, Cees en bas gezellig te kletsen in de keuken. Het gesprek ging over hun relatie en de mogelijke vervolgstappen.

Zou het echt iets kunnen worden, een duurzame relatie vraagt Cees aan Do. Do lacht en Cees voegt eraan toe dus niet alleen binnen de poort maar ook buiten de poort. Ik speel deze vraag door naar Bas is het antwoord van Do. Zo makkelijk kom je er niet vanaf aldus Cees. Ik vind het heel erg om het antwoord te geven gaat Do verder dus ik speel hem eerst door naar jou. Bas zegt vervolgens ja en Do volgt ook met een ja. Dan mogen jullie de ring om de vinger doen grapt Cees vervolgens. Zou je hier willen trouwen vraagt Bas dan aan Do. Do antwoordt als je mij op een ludieke manier ten huwelijk vraag dan ga ik wel met je trouwen. Nou zegt Cees dat is dan ook weer geregeld! Wanneer is het enige dan nog? Doen we het wel voor vijftien oktober? Je moet wel de hand vragen van mijn papa Utopia merkt do op terwijl ze naar Cees wijst. Cees vraagt nogmaals of het dan voor 15 oktober kan en Bas reageert dat hij dan maar wat langer moet blijven. Dan kan ik getuigen zijn, of misschien wel de ambtenaar. Ik kwam hier niet om verliefd te zijn gaat Do dan verder. En dan wordt je verliefd op mysterieuze Bas. En dat is doodeng geweest, dat weet je ook. Het is gewoon lastig om elkaar te leren kennen. Volgens Cees kan dat juist makkelijker, je zit continu op elkaar. Daar is Do het wel mee eens, maar je kunt niet alles vragen omdat iedereen mee kan luisteren. Dan begint ze over hun ouders, de moeder van Do en Bas gaan samen wat drinken. En volgens Cees betekend dat dat ze het allemaal serieus oppakken. Kunnen we binnenkort weer een huwelijksaanzoek verwachten in Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Willem at 07:59

    Het is gewoon heel opvallend dat Do constant achter Bas aan huppelt. Zelfs als Cees vraagt of Do wil trouwen dan wacht zij eerst af wat het antwoord van Bas zal zijn. Hij heeft dus ja gezegd en dan volgt zij automatisch met ja. Ik vraag mij nu af wat er in het hoofd van Bas om gaat.

  2. Wil at 10:18

    Wat belachelijk, ze weten vast niet wat dat in houd
    Zullen de ouders blij mee zijn
    Maar ja, Do loopt achter Bas aan als of hij stroop heeft, dus logisch, zonder Bas is en kan ze niks, en in de buitenwereld ??????? Ze kennen elkaar niet eens, al denken ze van wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *