De eerste ochtend van Robbie en Rianne

De eerste ochtend van Robbie en Rianne

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en ook Robbie en Rianne hebben de nacht overleefd. Hun eerste ochtend in Utopia is inmiddels een feit. Maar hoe verliep deze?

De ochtend verliep vrij rustig, rond negen uur werden de twee wakker. Robbie kleedt zich snel aan en ging naar beneden. Rianne blijft nog even achter, ze ordent haar spullen een beetje. Niet veel later komt Arjuna in Utopia voor een sportieve training. Doen de nieuwelingen ook mee? Robbie besluit naar Rianne te gaan en vraagt of ze ook gaat sporten. Straks is haar antwoord. Maar Arjuna is er al he benadrukt Robbie. En kijkt wat verbaasd als Rianne verder gaat met het uitpakken van haar spullen. Hij vraagt waarom zij dit doet en of hij dit ook moet doen. Maar Rianne legt uit dat ze gewoon wat spullen aan het zoeken is. Even later terwijl Robbie door zijn spullen gaat, geeft hij aan dat ook hij moeite heeft met het vinden van zijn spullen. Het is echt wennen volgens Rianne. Uiteindelijk gaat Rianne ook naar beneden. Ze stelt zich voor aan Arjuna. Vervolgens gaat ze naar de badkamer. Op dat moment gaan de andere bewoners met Robbie, naar buiten om te sporten. Rianne red het niet om op tijd bij de training te zijn. Maar later sluit ze toch aan bij de groep. Hoe zal de rest van de dag verlopen voor de potentiële bewoners? We houden het in de gaten voor je. En als je volledig op de hoogte wilt blijven van wat er in Utopia gebeurd kun je ons altijd even volgen op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *