Bekijk hier de derde aflevering van Utopia Inside

Bekijk hier de derde aflevering van Utopia Inside

De derde aflevering van Utopia Inside is weer online. De talkshow verzonnen door Gert-Jan. Ook deze keer behandeld de showmaster weer de vaste onderdelen zoals we gewend zijn. Zo gaat Bas een poging wagen om op de rodeo stier van Draai in de vlaai de tijd te verbeteren. En loopt Gert-Jan een dag mee met Victoria. Uiteraard wordt Gert-Jan weer bijgestaan door mede bewoner Do. Benieuwd naar de beelden? Bekijk hieronder de aflevering dan op je gemak eens terug en laat ons in de reacties eens weten wat je ervan vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. hyl at 19:57

    Sinds Do plakt aan Bas is ze helemaal genezen, hieperdehiep
    Hoe is het mogelijk, ze kreeg wat nu blijkt geen aandacht genoeg, en dan ga je gewoon janken
    En Bas……die trapt er in, wat een nep en arrogant kind, Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *