Robbie vindt Rowena leuk

Robbie vindt Rowena leuk

Ook potentiële bewoner Robbie lijkt zich steeds beter in de groep te mengen. Hij had vandaag een gesprekje met Rowena, de nieuweling vind Rowena wel leuk…

Het gesprek vond in de keuken plaats. Ruud en Rowena waren elkaar een beetje aan het dollen. Rowena zegt lachend dat ze Ruud nog een keer gaat schoppen. Zodra Robbie dit hoort merkt hij op dat hij Rowena een pittig type vindt. Vanochtend was je wel een beetje agressief, ik schrok een beetje van je gaat hij verder. En voegt hij er aan toe dat het een grapje is en dat hij haar leuk vindt.  De twee kletsen nog even verder, Robbie maakt wat grapjes naar Rowena. En zij kan er wel om lachen. Ook geeft Rowena toe dat ze hem ook wel leuk vindt. Robbie vertelt dat hij wel moe is na zo’n eerste dag. Rowena snapt het wel en zegt stel je mag blijven, dan… Maar Robbie onderbreekt haar, stel? Ik mag blijven corrigeert hij haar. Ramona lacht en zegt dat hij op zijn woorden moet letten. Denk jij dat Robbie ook een kans maakt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *