Rianne weet nog niet wie ze weg stemt

Rianne weet nog niet wie ze weg stemt

De grote vraag van de komende tijd is wie van de potentiële bewoners er mag blijven in Utopia. Rianne of Robbie. En daarna is de vraag natuurlijk wie er dan van de genomineerden definitief weg gestuurd wordt uit Utopia. Rianne had hier een gesprek over met Rowena.

Het gesprek vond plaats op de vide daar vertelt Rianne tegen Rowena dat Rob gisteravond naar haar toe kwam en haar toevertrouwde dat zij op de stem van Rob kan rekenen, omdat zij net als hij een gevoelsmens is. Maar voor Rianne voelde dit als een afscheid, een afscheid waar ze niet aan wil denken, omdat zij Rob op dit moment wil leren kennen en nog geen keuze heeft gemaakt. Rowena begrijpt wat Rianne bedoeld en heeft het er zelf ook moeilijk mee dat er iemand Utopia gaat verlaten die al zo lang onderdeel hiervan is. Maar wie er ook naar huis gestuurd zal worden door Robbie of Rianne, het blijft een moeilijke keuze, hoeveel stemmen iemand ook heeft gehad. Wie denk jij dat er naar huis gestuurd wordt? En wie van de genomineerden, Benjamin, Cees of Rob naar huis moet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Joost at 13:40

  Cees brengt leven met z’n gekanker en steun voor Cemal brief aan vader. Blijven over Benjamin en Rob, doe dan Rob maar, moet wel zeggen dat stemming anders moet. Hoop bewoners 3 op Rob uit veiligheid. Beter iedereen in envelop 3stemmen.

 2. RUUD at 12:35

  Ik ben helemaal met WILLEM eens Cees zeikt wel maar is wel de gene die alles opruimt en mensen gewoon de waarheid verteld waar het op staat..

  En wat INA zegt ben ik dus niet mee eens zal wat zijn als daar niks wordt op geruimd wordt echt een zwijnenstal, jij ruimt thuis toch ook alles op of niet dan …..

 3. Willem at 06:48

  Lat Cees maar lekker blijven. Dat hij zeurt over borden en kopjes etc. kan ik wel begrijpen want er zijn een aantal mensen die vertikken het om hun rotzooi op te ruimen. Cees krijgt vaak de ”volle laag” en zou juist meer respect moeten krijgen. Het is zo’n kleine moeite om je eigen troep op te ruimen.

 4. Ina at 23:20

  Cees moet naar huis. Hij is niet voor niks al 5 keer genomineerd door het publiek. We zijn cees zat met altijd maar te lopen zeuren over alles

 5. RUUD at 17:42

  ER MOET MAAR EEN PERSOON UIT EN DAT IS ROB…..DOET NIKS EN ZUIPT ALLEEN MAAT EN LIGT BIJNA DE GEHELE DAG OP ZE BED…………EN KLAGEN DAT HIJ ZO VEEL DOET IN UTOPIA
  GA LEKKER NAAR HUIS EN GA EENS LANGS BIJ DE AA DIE KUNNEN JE MISCHIEN HELPEN.
  DOEI ROB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *